Nice to meet you!

Gepubliceerd op 18 augustus 2021 om 16:05

Aangename kennismaking! 

Ik ben Hanne, op de eerste plaats mama van twee koters. Na jaren van twijfelen en mezelf kleiner maken heb ik in het voorjaar van 2021 beslist om voor mijn droom te gaan en iets van mijn grote passie te maken: ik besloot fotograaf te worden. Voor mij een heel groot avontuur, waar ik je graag in mee neem op deze pagina.

Mijn standaard voorstelling klinkt als volgt: “ik ben Hanne, mama van twee”. Mijn gezin is mijn wereld. Ze hielden mij recht in afgelopen corona-jaar, ze zijn mijn grootste steun en een grote motivatie om in dit verhaal te stappen. Ze zijn mijn favoriete proefpersonen en je zal hen dan ook regelmatig zien verschijnen als je mij volgt op instagram en hier op de blog. Ik kan niet anders dan hen hier ook voor te stellen.

Dit ben ik: (licht slaap-gedepriveerde) moeder van twee

Laat mij beginnen bij het begin. Dit is Diede, al dik 10 jaar mijn partner en sinds augustus 2016 ook mijn wederhelft. Hij is een geweldige man en de beste papa voor onze kindjes. Ik kan hier gaan klagen en zagen over kleine ergernissen (en dat doe ik in real life zeker ook regelmatig) maar eigenlijk is hij het beste wat mij kon overkomen. Hij motiveert mij op alle vlakken en is degene die zei dat ik deze sprong moest wagen. 

Houdt van:

 • zijn kindjes
 • sportieve uitdagingen
 • verbouwingen (als hij ze op zijn eigen tempo mag uitvoeren)
 • macaroni

Houdt niet van:

 • mijn schoenen (toch niet als ze in het midden van de gang blijven staan)

 

In het jaar dat we trouwden maakte deze grote man van ons ook ineens ouders. DIt is Lio: een praatgrage, avontuurlijke, slimme kerel van vier. Mijn eerste oefenproject ook. Zijn komst was de aanleiding om mijn manuele fotografieskills op te drijven. 

Houdt van:

 • klimmen en klauteren
 • knutselen
 • uitstappen met het hele gezin
 • macaroni

Houdt niet van

 • zijn zin niet krijgen (kleuterkuren, check!)

Ons kleinste spook heeft Flo. 1 jaar en een ongelooflijk vrolijk kind. Een grote durfal die nog niet veel zegt maar zich wel heel duidelijk weet te maken met handen en voeten.

Houdt van:

 • klimmen en klauteren
 • buiten spelen
 • eten

Houdt niet van 

 • haar zin niet krijgen

Dus dit ben ik: vrouw en mama van de drie hierboven.

Ik ben een introvert, een boekenwurm, een buitenmens en ik hou van reizen. Alleen al een reis plannen en voorbereiden maakt mij helemaal blij. Afgelopen jaar heb ik vooral reizen moeten annuleren of aanpassen en dat had duidelijk een effect op mijn humeur. Gelukkig slagen we erin om regelmatig kleine uitstapjes te doen. Thuis blijven is dan ook niets voor ons gezin.

Houdt van:

 • mijn gezin
 • reizen
 • fotograferen
 • buiten zijn

 

Houdt niet van

 • macaroni

Ik merk nu zelf dat ik mezelf weer achteraan in dit rijtje zet zoals ik dat heel vaak doe. Eén van de werkpuntjes in mijn zoektocht om een zelfzekere fotograaf te worden is dan ook mezelf af en toe eerst laten komen. Naast het fotograferen zelf ga ik op zoek naar meer zelfvertrouwen en een betere mindset. En in die zoektocht neem ik jullie hier graag mee.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.