Van droom naar werkelijkheid

Ik maak mijn droom waar en heb de stap gezet om, in bijberoep, als fotograaf te starten.  Het is wat ik het liefste doe en als ik daar mensen ook nog gelukkig mee kan maken, dan is dat mooi meegenomen. Maar het is ook een avontuur. Naast het opbouwen van een zaak, het verbeteren van fotografie- en bewerkingsskills, is het ook een zoektocht naar zelfvertrouwen en samenwerken met mensen. Daarom de blog. Hier leer je mij kennen en kan je mijn avontuur meevolgen.


Nice to meet you!

Aangename kennismaking! 

Ik ben Hanne, op de eerste plaats mama van twee koters. Na jaren van twijfelen en mezelf kleiner maken heb ik in het voorjaar van 2021 beslist om voor mijn droom te gaan en iets van mijn grote passie te maken: ik besloot fotograaf te worden. Voor mij een heel groot avontuur, waar ik je graag in mee neem op deze pagina.

Mijn standaard voorstelling klinkt als volgt: “ik ben Hanne, mama van twee”. Mijn gezin is mijn wereld. Ze hielden mij recht in afgelopen corona-jaar, ze zijn mijn grootste steun en een grote motivatie om in dit verhaal te stappen. Ze zijn mijn favoriete proefpersonen en je zal hen dan ook regelmatig zien verschijnen als je mij volgt op instagram en hier op de blog. Ik kan niet anders dan hen hier ook voor te stellen.

Lees meer »